Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Vi hade iallafall tur med vädret

LockjaktPosted by Peter Berglund Wed, March 03, 2010 13:25:50
Jag och Fredrik körde 2 pass imorse utan succé, fina upplägg förutom den något hårda vinden. Skaren är helt fantastiskt i Sthlm's området. På många ställen gick det att gå på skaren.

Jag börjar misstänka att "våra marker" är förbrukade. I Upplands Väsby har vi tränat 2 rävar och skjutit 2, i Brottby där vi senare körde ett pass har vi skjutit 2 rävar och säkert tränat någon som vi inte har sett.

Blir nya försök på fredagmorgon med Janne på relativt olockade marker. Måste upp en sväng till marken i Månkarbo också under helgen. Det hade dock suttit fint med ett större utbud av marker att åka till...

Fint väder hade vi iallafall!

Min camo är skrämmande dålig mot en vit bakgrund usch. Dålig planering på Brottby passet. Räven kan ju tro att jag är en buske :)


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Daniel W-M Wed, March 03, 2010 15:04:25

Men duuu! Såg inte dumt ut de där. Själv har jag spenderat 2 timmar ut för att få uppfarten fri från snö. Segt med över 100 cm i terrängen. Ska dock bli varmare, rent av plusgrader nu till helgen. Så i slutet av nästa veckan kanske det är lönt att göra ett seriöst försök.

Rock On!