Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Hillman Chairpack

Utrustning/PrylarPosted by Martin Hermansson Mon, March 03, 2014 14:33:39
Jag invigde min nya jaktrygga i helgen, det är en Hillman Chairpack som jag inhandlade från Finland med hjälp av Siggy på Jaktidan.se, samköp genom forum alltså.

Jag är nöjd med mitt köp och jag tror att den kommer bli använd på både jakt och resor på fritid och i jobb.
Den är rymlig nog att jag kan packa min förra säck full och kasta in den i denna utan att den därför blir otymplig.
Det som är mest anmärkningsvärt på den är att den saknar den obligatoriska skrammelstolen som fälls ut på de flesta jaktryggor på marknaden, istället så är hela säcken uppbyggd så att man använder "locket" att sitta på och sedan har full tillgång till allt inne i säcken från den öppningsbara fronten och från sidofickor och diverse andra förvaringsfack där man kan gömma och glömma saker :)
Förutom att den har visat sig vara bekväm att bära och föredömligt skrammelfri så märks det att den är av bra kvalitet och under Söndagens rävjakt i riktigt skitväder så skötte den sig kanon.
Det räcker med att skaka av vattnet så är den redo att sitta på eftersom den inte drar åt sig någon fukt och eftersom du har hela ryggsäckens innehåll under din ändalykt så håller man värmen betydligt bättre än på en konventionell stol med endast tyget att sitta på.
Jag tyckte från början att den var en aning knölig i stoppningen men det rättade snart till sig och den är numera figurformad efter undertecknad
Om jag nu skulle ändra något på säcken så skulle det vara att göra sitsen något bredare för att öka komforten lite extra, men jag satt ändå som en Kung på min tron när Stövaren Selma knuffade fram denna Hanräv från årets kull framför Bösspipan och satte extra piff på min Ryggsäcks premiär!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.