Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

1 av 2

LockjaktPosted by Jerker Ljungberg Thu, October 18, 2012 21:51:44
Gick ut den 5e augusti till ett gärde som dom hade slått ett en vecka tidigare. Trodde inte det skulle va någon räv i närheten men ja tänkte pröva iaf med lite muspip.

Satte mig i kanten av gärdet och började locka och det kommer en räv ca 150 meter bort men den försvinner lika fort som den kom ut på gärdet. Sitter lite lågt så ja ser inte i svackan där räven försvann. Fortsätter locka men räven kommer inte :(

Ställer mig upp för att se i svackan men jag ser ingen räv. Smyger fram till några rundbalar och fortsätter locka och då kommer det 2 rävar i följe rakt mot mig.

Siktar på den första och låter skottet gå men precis när ja skjuter så kastar den så det blir bom :( Då kastar den åt vänster in i det höga gräset och den andra räven kastar åt höger ut på gärdet så ja svingar förbi den och låter skottet gå. Den rullar ett par varv men blir liggandes :) GÔTT tänkte ja iaf en mindre :)

(Lite dålig bild)  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by YOU SUCK Mon, July 13, 2015 21:44:52

ASSHOLES!!! Leave the fox alone!!