Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Min nya jaktkompis

Utrustning/PrylarPosted by Martin Hermansson Mon, June 27, 2011 21:36:30

Jag tänkte spendera några timmar med denna som sällskap i sommar! mest för att vara riktigt vass när det blir rävjakt.. kanske lite skjutglädje finns med ocksåsmiley

Den nya kombinationen är en Sako Vixen 222R med ett Leupold VX R 3-9x50 med belyst Ballistic Firedot , jag hoppas att det ska bli ett gött val.

Det känns så redan nu..

Bönderna hemma kring har börjat slå hö så det kan nog bli en tur på Årsräv inom kort också.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Martin Sun, July 24, 2011 12:28:29

Tack Johan!

Ljuddämpare är något som finns på önskelistan för denna pangen så det blir nog till att lämna in den för gängning till nästa säsong :)

Tittade lite på olika dämpare på Elmia mässan och de som kommer blir ju bara mindre och bättre så jag tror inte att det blir besvärligt att konka runt på heller

Posted by johan svensson Thu, July 14, 2011 13:32:10

men vad roligt att du skaffat dej en sako:) jag har en likadan fast med ljuddämpare, benstöd och swarovski sikte, jag fick mycket bättre presicion då jag skaffade mej ljuddämparen, och sen så slipper man ha öronproppar;)

grattis till ett fint gevär=)

Posted by Martin Wed, June 29, 2011 17:12:20

Tackar!

Jo jag gillar den men det jag föll för var hur fint kolven låg vid anläggning för annars är den en aning ljus i trät för min smak.

Något som camotape löser vid lockjakten antar jag :)

Jag provade den och en liknande Vixen men skillnaden var total så att det är en "lyx" var visst avgörande ändå :) Sicken snobb man är :)

Posted by Fredrik Nilsson Wed, June 29, 2011 14:57:01

Ser riktigt trevlig ut, meddela dina framgångar framöver :)