Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Hillman Chairpack

Utrustning/PrylarPosted by Martin Hermansson Mon, March 03, 2014 14:33:39
Jag invigde min nya jaktrygga i helgen, det är en Hillman Chairpack som jag inhandlade från Finland med hjälp av Siggy på Jaktidan.se, samköp genom forum alltså.

Jag är nöjd med mitt köp och jag tror att den kommer bli använd på både jakt och resor på fritid och i jobb.
Den är rymlig nog att jag kan packa min förra säck full och kasta in den i denna utan att den därför blir otymplig.
Det som är mest anmärkningsvärt på den är att den saknar den obligatoriska skrammelstolen som fälls ut på de flesta jaktryggor på marknaden, istället så är hela säcken uppbyggd så att man använder "locket" att sitta på och sedan har full tillgång till allt inne i säcken från den öppningsbara fronten och från sidofickor och diverse andra förvaringsfack där man kan gömma och glömma saker :)
Förutom att den har visat sig vara bekväm att bära och föredömligt skrammelfri så märks det att den är av bra kvalitet och under Söndagens rävjakt i riktigt skitväder så skötte den sig kanon.
Det räcker med att skaka av vattnet så är den redo att sitta på eftersom den inte drar åt sig någon fukt och eftersom du har hela ryggsäckens innehåll under din ändalykt så håller man värmen betydligt bättre än på en konventionell stol med endast tyget att sitta på.
Jag tyckte från början att den var en aning knölig i stoppningen men det rättade snart till sig och den är numera figurformad efter undertecknad
Om jag nu skulle ändra något på säcken så skulle det vara att göra sitsen något bredare för att öka komforten lite extra, men jag satt ändå som en Kung på min tron när Stövaren Selma knuffade fram denna Hanräv från årets kull framför Bösspipan och satte extra piff på min Ryggsäcks premiär!

 • Comments(0)//www.redfoxhunting.se/#post273

Stora spår höjer spänningen!

VakjaktPosted by Martin Hermansson Sat, February 01, 2014 01:16:53
Jag har en skogsåtel som jag bara skött halvhjärtat på grund av det dåliga vädret under senhöst och tidig Vinter, för ett litet tag sedan när snön precis täckt marken så gick jag dit och kollade den!
Den var igång och hade besök av flera rävar så den är numera förstärkt med mer åtelgodis och verkar vara i full sving.
En inte så liten extra krydda är att spåren av en stadigt stor räv kontinuerligt besöker åteln!
Dessa stämplar fanns med riktningen satt till min åtel och det gjorde förväntningarna för Onsdagens sittning extra stora.
Det snöar skapligt under hela kvällen vilket resulterar i ett idogt arbete att hålla kikarsiktet rent och även i att jag har klätt mig som en Michelingubbe med många varma lager.
Väl på plats så tar jag position i en snöfylld klippskreva som är mjuk och formbar och sedan blir jag sittande att spana på åteln och kringliggande bergkanter, terrängen går i vågor av små bergryggar och jag sitter på en av dem med åteln på en annan rygg inom 70m avstånd.
Jag hör att en rävhona går och ojar sig inte alltför långt borta så löpet är igång och risken att rävarna inte går till åtel ökar men det är ändå värt sittningen för när jag suttit i 1timme och 30 minuter så slinker plötsligt en räv upp på bara 20m avstånd med siktet inställt på åteln, den rör sig säkert och verkar betydligt lugnare än de rävar som kommer till åtlarna inom mera bebyggt område, skogen verkar lugna den.
När den är mitt för mig så stoppar jag den med ett litet muspip med munnen och gör anläggningen i samma stund, räven stannar och stirrar oförstående på mig medan jag upptäcker att förstoringen är på högsta och linserna snöiga!!
En fipplande justering och sedan går skottet utan att räven hinner koppla läget, den ligger där jag sköt den.
Det är inte bjässen som trampat runt på åteln men det är en finpälsad hane och kvällen är ännu inte så långt gången (ca:21:45) .
En stund till sitter jag men kylan börjar gå igenom kläderna så jag blir inte långrandig.
Dagen efter kollar jag till åteln i dagsljus och kan se att den store har varit i området men valt att inte gå hela vägen fram!
Troligt så har jag skrämt den med skottet eller när jag var framme och plockade upp den skjutna räven!
Det kunde skett men nu får det istället bli en ny sittning eller ett försök till att locka in den från hemma området efter löpet..
Det är kul att se fram emot :) • Comments(0)//www.redfoxhunting.se/#post271

Lurad med revansch och sedan lurad på nytt!

VakjaktPosted by Martin Hermansson Wed, January 22, 2014 21:31:45
Igår så lade jag ut lite Kycklingrester från Måndagens middag på mina 2 åtlar, med detta gjort så åkte jag hem och åt middag för dagen för att sedan natta knattar och pussa frun på kinden.
På väg ut så fick jag ett infall att starta spritköksvärmen i min närmsta åtel även om planen inte var att sitta där!
Jag gör det delvis för att vänja rävarna vid att det är något som händer där.
Vidare åkte jag för att sitta på den planerade ute i det fria åteln (den där jag sköt min förra vakräv häromdagen).
Väl på plats så är det lätt att se att jag blivit dragen vid näsan!
Kycklingen är borta och åteln känns inte lika het längresmiley
Efter att knappt gått ur bilen så lämnar jag åteln för att hellre sitta på den andra åteln som kanske är lite mer intressant för kvällen.
Väl på plats så kryper jag in i min koja där värmen nu har börjat sprida sig , och det känns lite Cozy smiley
Klockan är runt 22:00 och nu blir det att vänta!!
För att ni ska slippa det kära läsare så har jag förberett ett lite hopp i tiden smiley
Nu är klockan 00:10 och den bekanta mörka fläcken rör sig stirrigt en bit utanför skjutsektorn på åtelplatsen,
Räven är på plats och spänningen är på topp!
Den verkar väldigt Nervig och vill inte riktigt ta sig fram till Kycklingen som ligger och doftar förföriskt några meter därifrån.
Det är bara en tidsfråga innan suget tar överhanden, det vet ju jag! det är ju jag som tillagat middagen smiley
Det smäller och räven är borta, men det är ingen fara för den blir snart funnen några meter bort, flyktsträckan blev ca:15m pga att skottet tog några centimeter längre bak än jag planerat, ändå är det ett bra skott så jag är nöjd.
En Finpälsad Hanräv till blev det.

Ikväll så tänkte jag ta Revansch på den andra räven vilket innebar att jag placerade en nyskjuten kråka på åteln och tog middag hemma.
Vakpasset ska börja tidigt så klockan 20:30 så sitter jag i bilen på den lilla grusvägen vid åteln och undrar var min kråka tagit vägen??
Jag har att göra med en riktigt tidig räv här verkar det som, kanske hörde jag till och med fåglarna i skogen bredvid åteln varna för räv när jag placerade kråkan där??
Lurad!! dags att ta nya tag och sätta sig lite tidigare ändå vid nästa tillfälle..

/Martin

 • Comments(4)//www.redfoxhunting.se/#post270

Äntligen lite snö!!

VakjaktPosted by Martin Hermansson Tue, January 21, 2014 17:43:47
Vaksäsongen startade med den första snön för 2014 och efter att ha inventerat åtlarna och konstaterat att den mest aktiva är den som inte är försedd med någon vakkoja så bänkade jag mig bakom några buskar i en snödriva, åteln ligger på ca:70m avstånd så det borde gå att få in rävarna även om det kräver lite mer stillasittande från undertecknad!!
Det är kanske inte min starkaste gren , särskilt inte när man inte suttit några pass på ett tag..
Jag har tagit på mig en Flytoverall för att kunna hålla värmen och upptäcker ganska snart att den inte kommer göra det lätt för mig, vilket prassel och oväsen den för!!

Efter att ha suttit ett tag så börjar ovanan att vaka göra sig påmind och runt 23 tiden så är det lite svårt att sitta stilla.. myror i brallan heter det visst!!

Men även om jag suttit och skruvat på mig en stund så ser jag plötsligt en svart korv som kommer flytande på snön, den är jämntjock hela vägen så det ser lite skumt ut, ett tag funderar jag på om det är en Grävling men ser tillslut att det är en tjockpälsad räv
Avståndet krymper snabbt eftersom den är på väg snett mot mig .
Om jag rör mig nu så lär det bli fart på fältet.
15m ifrån mig ligger en liten jordhög och när räven försvinner in bakom den så gör jag en kvick anläggning mot den sida som jag bedömer att jag ska få se räven nästa gång, inget händer??
Jag lyfter blicken från kikarsiktet och ser att räven nu står uppe på Jordhögen med blicken fäst vid en prasslande jägare i flytoverall.
En snabb siktes justering och Sakos rävammunition lägger min första Vakräv för denna säsongen i en prydlig hög på toppen av Jordhögen.
Denna Vakräv är premiären för min Ljuddämpare och resultatet blev att jag kunde höra dunsen när kulan träffade Räven och dessutom tog den bort hela mynningsflamman och den förblindande effekt som den kan ha.
Positivt om man vill ha möjligheten till uppföljnings skott..
Det känns som jag har funnit en bra lösning till Rävbössan även om den är ganska otymplig att släpa på.

Skitjakt på er jägarvänner /Martin • Comments(0)//www.redfoxhunting.se/#post269

En överlevare tills tiden hann i kapp.

BlandatPosted by Martin Hermansson Wed, September 04, 2013 10:26:07
Säsongens första räv har tagits av daga, det var inte en minut för tidigt.

Jag har en känsla av att jag träffat denna räv tidigare och jag grundar det på att den har varit gatsmart efter att vi träffats tidigare.
Förklaringen till att den trillade dit nu är att den hade utvecklat ganska långt gången skabb.

Nu till historien om denna räv så som jag tror att det skett.

I ett tidigare inlägg (Den som kom undan) så skriver jag om en räv som fastnat i min Värmländska tunnelfälla den använde sin tid i fångenskap väl och gnagde av en regel (45x95) där jag hade ett avfångningshål från början, när det var gjort så bände/bröt den ner regeln och var fri.

Många kanske tycker att det är en solskenshistoria för räven, men då blir ju fortsättningen dystrare.

Någon gång (troligen under kalla vintern) så har räven besökt ett gryt där den tidigare invånaren hade skabb eller kanske träffades de under leken på senvintern, skabben tog fäste och vid nästa tillfälle som jag såg den hade den stora problem med att bara sitta stilla.
Här kommer vi till mitt andra misslyckande med denna räv , och visst skäms jag för det!
Den stod på en äng utanför mitt hus och hade fullt upp med att äta ur en fågelfälla som stod för inmatning.
Jag hämtar min 222:a ur skåpet men skruvar inte dit dämparen för jag vill lösa detta fort!
Efter att jag tagit mig till skjutposition så tar jag ett frihandskott mot räven som försvinner som en oljad blixt ???
Dämparen ändrar ju träffbilden på vapnet (det vet ju alla!!) i stridens hetta missade jag det och räven klarade sig.

Vid ett senare tillfälle (1 månad) så ringer min Fru och säger att den står i trädgården så jag lämnar jobbet och tar mig så fort jag kan hem för att få veta att jag missade den med sekunder..

En vecka senare (för 2 dagar sedan ) så springer den förbi mina föräldrars hus och Farsan hinner bara få fram geväret och slänger ett hopplöst skott efter en snabbt bortspringande räv (Miss).

Igår tog det tvärt slut.
Den klarade inte längre att motstå faran av min fälla en andra gång , den var helt enkelt för utmärglad, fällan slog igen någon gång under dagen och jag sköt räven när jag kom hem från jobbet.
Den är numera kremerad och jag hoppas att det gör gott för de som är kvar..


 • Comments(5)//www.redfoxhunting.se/#post267

Premiär som avslutning

LockjaktPosted by Martin Hermansson Thu, March 14, 2013 20:24:39
Efter att arbetet var slut för dagen så kändes vädret som gjort för att leta efter solande rävar på bergstopparna.

Först hemma så hade jag 2 knattar som en effektiv rävjaktsbroms men den ena ville till kusinen och röja så hälften vunnet smiley

Med Sambon på shoppingtur så återstod att ta med sig den snart 8 åriga dottern till rävskogen, lite motvilja lyckades pratas bort och sedan var det en del dividerande om klädernas lämplighet , grälla färger gör sig inte om lockpipan kommer fram så en väst som räcker till knäna från mina egna jaktställ fick bli överdrag.

Efter 10m i skogen så märker jag att hon är lite snuvig och sedan är nog halsen lite kittlig och skorna verkar vara av modellen som riverdance använder smiley

Det lär nog inte bli någon ansmygning som låter en trött räv sova men vi fortsätter ändå och allt till trots så står vi snart öga mot öga med en älgko och hennes två kalvar, de står på 60m avstånd intill en tall och jag försöker förgäves visa var de är ända till de får nog av vårat pekande och ger sig av och då visar sig för dottern också.

Vi smyger vidare ett par hundra meter och hör plötsligt hur en hare skriker högljutt något hundratal meter österut ,den lilla damen ser förskräckt ut och menar att det nog är ganska synd om den där haren.

Själv ser jag ett fint tillfälle att kanske genskjuta räven med haren på väg mot ett hygge så jag tassar iväg med en snörvlande kraxande och ideligen viskande liten dam i hälarna, väl framme så sätter vi oss och jag försöker på nytt förgäves peka ut ett rådjur på andra sidan hygget, det står med spegeln mot oss 100m bort och vi är upptäckta men det gör ju inget så länge räven fortfarande kan komma.

En liten stund senare så plockar jag fram Twisted sycon som var den enda pipa som jag fick med mig på väg ut idag, efter första trudelutten så ber jag dottern om hon kan hålla uppsikt bakåt medan jag kollar av hygget ,efter andra trudelutten så väser hon ut frågan om rävarna är farliga smiley jag har visst inte varit så utbildande som jag trott även om hon kan se skillnad på de flesta sorters spillning man finner i skogen, nåväl!

3 trudelutten och en räv rinner över hygget på 50m håll , jag viskar att det är dags att hålla för öronen och strax efter sätter den sig och tittar på oss så Rugern 1:an får tillfälle att slunga iväg en 30-06 som expiderar 12 räven för säsongen, och då också säsongens enda lockräv och dotterns första vilt på en smäll.

Det har varit en bra säsong i rävskogen men nu är det dags att dra en läsklapp genom pipan och stänga skåpet ett tag, men kanske får dörren stå på glänt för uppehållet är ju inte så långt och övningsskjuta ska man ju smiley • Comments(0)//www.redfoxhunting.se/#post265

Liten tik med smak för höns!

BlandatPosted by Martin Hermansson Sun, February 10, 2013 16:03:42
Efter att ha haft besök av den Ormvråk som för 8:onde gången passat på att smörja kråset i min hönsgård så blev det lite rester att fresta räven med i tunnelfällan.

Denna fina Rävtik är den minsta för säsongen 5,5kg men den var i fint skick, vilket är glädjande efter alla Skabbrävar som trillat under säsongen!

Att den fastnade just nu är ju inte konstigt eftersom de har varit i full färd med att para sig ett tag nu och säkert var den hungrig, att jag dessutom fått tag i detta eminenta bete gjorde ju saken ändå mera trolig.

Av de rävar som trillat dit i fällan så har mer än hälften gjort det på höna.

Oslagbart smiley

 • Comments(4)//www.redfoxhunting.se/#post262

NR 10 för säsongen!

VakjaktPosted by Martin Hermansson Thu, January 17, 2013 13:20:36

Efter att spenderat 2 timmar i snöfallet vid en åtel utan koja så tog bekvämligheten över och jag bytte till min väl injagade vakkoja, där har varit bra aktivitet och senast så hade de släpat iväg en hel Råget som hade kommit i vägen för en bil och fått en plats hos min åtel.

Väl på plats så börjar Gasolen värma upp och det känns ganska gott att få kommit under tak ,med en kopp kaffe så skulle man må riktigt gott, men kaffetermosen glömdes naturligtvis i bilen smiley

ca:22:30 så sneglar jag ut åt höger och får se en ny skugga på ängen ,den står utanför skjutfältet så jag kan bara titta när den drar iväg ytterligare åt höger och försvinner med riktning så att den troligen kommer runda kojan för att kontrollera omgivningen.

Där rök den chansen! de gånger jag har sett spår från räv bakom kojan så har de inte kommit fram till åteln efteråt , säkert känner de mig i vinden då.

Denna gången är undantaget som bekräftar regeln för ca:20minuter senare kommer den fram på vänster sida av gluggen men den verkar inte få ro att gå fram i skjutfältet utan sätter sig säkert och tittar och lyssnar i 5min medan avståndet till mig är ca:10m, En riktig nagelbitare!

Att försöka hålla andan i 5min är inte tillrådligt så syretillförseln blir tillgodosedd men annars rör jag inte en fena.

Plötsligt blir den skrämd av en förbipasserande bil och gör en rusning rakt över åteln och in i skogen.

Efter att ha mjukat upp kroppen som fått agera staty en stund så ser jag att något rör sig i bland träden för att sedan slinka ut i riktning mot åteln, denna gången så lyckas ja korna in den men det dröjer ytterligare 3 tillfällen med tillhörande skogsavvikare innan den står still så att jag kan skjuta.

23:35 så stoppar min V-max denna nervösa finpälsade rävhane som vid vägningen visade på 7,6kg det bästa var ändå att den inte visade några tecken på skabb smiley

 • Comments(7)//www.redfoxhunting.se/#post260

Talgbolls räven numera hädangången

BlandatPosted by Martin Hermansson Sat, December 15, 2012 15:46:39
Som jag skrev i mitt förra inlägg så ville jag få tag i en Skabbräv som försökte hämta mat i mina föräldrars fågelbord, därav namnet.

När jag vaknade i morse hade det snöat rätt skapligt i våra mått mätt (10cm blötsnö) så hundjakten avbokades för dagen mest på grund av att man är lite bekväm av sigsmiley.

Jag kröp tacksamt ner i bingen igen men först efter att jag kollat fällan som står ca:100m utanför sovrumsfönstret, inte igenslagen!

Ett par timmar senare och bättre utvilad så går jag upp för att fixa frukost för andra gången idag och nu har det ljusnat så att fällan nu är igenslagen är det inga tvivel om, tanken på skabbräven är stark eftersom klockan nu är en bit in på förmiddagen så jag hoppar i kläderna och pulsar bort för att undersöka fällan.

Ett spår leder rakt in men inget leder ut och med en kontroll med ficklampan så ser jag en raggig svans som ser allt annat än frisk ut.

Jag hämtar Faderns 22:a och skyndar tillbaka, Räven tas av daga och de stora gummihandskarna tas framsmiley jag har lite svårt för denna delen.

Efter att nästan fått upp min första frukost så har jag i varje fall fått fram denna stackare till en plats som jag kan kremera den för graderna är på plus så skabben lär inte frysa ihjäl nu.

Ett J-vla otyg den här parasiten , brrr!

Min andra frukost idag smakade inte så bra som den borde gjort men

jag hoppas att det gör skillnad för resten av rävstammen i området.

Min trotjänare till fälla gör ett gott jobb i årsmiley.

 • Comments(7)//www.redfoxhunting.se/#post255

Välklädd Luciaräv

VakjaktPosted by Martin Hermansson Fri, December 14, 2012 09:50:15

Min Far ringde mig på jobbet och sa att han precis haft en stackare till skabbräv i trädgården där den verkade ha spetsat sig på att få med sig någon talgboll från fågelbordet.

Innan geväret var framme och laddat så hade den dragit vidare (vet inte om den lyckades få med sig någonting ätbart, nästan så man hoppas).

Beskrivningen på den var att det var en rejält stor räv men att hela bakkroppen var hårlös :( att springa runt i den skruden nu kan inte vara alltför trevligt.

Vi hade styckning av rådjur på kvällen så lagret med åtelmaterial byggdes på och isglass tillverkningen är i full gång, när klockan sedan närmade sig läggdags för familjen så gick jag ner till åteln för en Luciasittning och slängde ut lite rådjursben som säkert skulle lukta gott.

Förhoppningen var ju att få knäppa skabbräven men den visade sig inte denna gång.

Sittningen började vid 21:00 och när klockan började närma sig 23:00 så kom istället denna gynnaren fram till åteln och fick en v-max från min Sako i stickhålet, ridå direkt och inte ett slag med svansen.

Inget utgångshål heller denna gången smiley

En Vinterfin Rävhane som jag inte vägt ännu men runt medel kanske 7kg vackraste räven denna säsongen , än så länge.

 • Comments(3)//www.redfoxhunting.se/#post254

Åteljakt med grannar!

VakjaktPosted by Martin Hermansson Tue, December 11, 2012 08:51:51

I Söndags kväll så var jag och brorsan ute på en liten och tidig Lockjaktrunda, vi provade 3 pass men utan resultat.

Min plan var att fortsätta med ett Vakpass så jag körde hem brodern och klockan var 21:50 när jag smög iväg mot Åteln, när jag hade 100m kvar så ser jag en mörk skugga glida fram till isglassarna med rådjursränta den blänger åt mitt håll för att sedan göra en helomvändning och försvinna in bland träden, hållet var 150m och jag stod alltför nära ett närbeläget hus så det var aldrig läge för skott.

Sittningen blev kort för jag kunde inte få ett gott Vaklugn efter den snopna starten så passet avbröts kl 23:00 utan att någon räv visat sig på nytt.

Igår kväll ville jag inte göra samma misstag så kl 20:00 gjorde jag åtelrunda med kamintändning på min andra åtel (en liten procedur för att vänja rävarna vid att folk rör sig i skogen). Sedan gick jag och satte mig!

Kl 22:00 var jag seg som tuggummi men ingen räv hade visat sig men den mest intressanta tiden var nu så jag skärpte till mig och höll mig så stilla jag kunde.

ca:kl 23:00 så ser jag en skugga i skogsbrynet men den vågar sig inte fram för att grannhuset har en stor lampa som lyser upp delar av ängen/åteln. Lite senare så har nyfikenheten tagit överhanden och en skugga börjar närma sig mina Isglassar och resterna från middagen (Kotlettben) plötsligt frigör sig ytterligare en skugga och nu är det två rävar på ingång :) Det börjar bli riktigt intressant.

Plötsligt stannar båda rävarna till och i min handkikare ser jag att det är en markant storleks skillnad på dem, en av dem ser dessutom inte riktigt kry ut :( ,rävarna vänder och rusar in bland träden i samma ögonblick som jag hör grannhusets ägarinna ropa på sina hundar som är på kvällens kissrunda i trädgården och sedan släcks lampan och allt blir tyst.

23:35 pulsen har börjat återgå till normalt och jag andas kontrollerat igen ;) men det blir det ändring på för ut kommer en ensam skugga med siktet inställt på åteln och när jag väl fått bytt handkikaren mot Sakon så låter jag en V-max göra lidandet kortare för denna lite luggslitna Skabbis!

Var den andra och kanske tredje räven blev av vet jag inte men när klockan började närma sig 00:45 så kröp jag ner under täcket och försökte sova ikapp några trötta timmar.

 • Comments(2)//www.redfoxhunting.se/#post252

Månen hjälper till!!

VakjaktPosted by Martin Hermansson Thu, November 22, 2012 21:56:09
Ikväll trillade Säsongens första Vakräv!

Jag bänkade mig klockan 18:25 efter att ha kontaminerat åteln med riktigt härsket grisspäck :\ kanske inte min favoritlukt.

Efter att ha dragit igång Radio Bohuslän i lurarna så kollade jag läget...

Svart! överallt Svart! jag tänkte att mörkerseendet behövde acklimatisera sig så det var bara att vänta en stund.

Åteln ligger helt nära en väg och bakom mig finns en Hästgård, dessa gav sporadiskt ljus över ängen/leråkern som åteln är belägen på så det kändes värt tiden att sitta en stund.

Klockan 19:00 ungefär så händer något ändå , för molnen glider isär och den nära halvfulla månen lyser upp hela ängen :) vattenpölarna i kreaturens upptrampade spår börjar lysa som snöfläckar och det är plötsligt riktigt bra sikt.

Lätt otippat efter förutsättningarna!!

19:45 så ser jag en ljus fläck på ängen ? Skumt? det brukar ju vara en mörk skugga!! men ändå , räven är på åteln och efter noggrann kontroll i kikarsiktet så låter jag en V-max fara iväg.

Inte en rörelse ser man på åteln?? räven hittar jag dock efter att ha finkammat skottplatsen i kikarsiktet under några svettiga sekunder.

Den ljusa skuggan blev näst intill svart när den ramlade ihop.

Mer än nöjd så sitter jag inte någon längre stund utan plockar ihop och hämtar denna finpälsade Rävtik på åteln , vid vägningen hemma så balanserar vågen på 6,8kg.

Jag stannar naturligtvis till hemma hos föräldrarna för det obligatoriska skryt snacket om den fina räven och när jag ska gå hem så rymmer deras Drever utan att blinka med ett jaktäventyr i tankarna,, men han blir lätt tillbakastyrd med hjälp av ett rödpälsat koppel. Kan undra om det blir rävdrev vid släppet i helgen ;)....

 • Comments(8)//www.redfoxhunting.se/#post250
Next »