Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Talgbolls räven numera hädangången

BlandatPosted by Martin Hermansson Sat, December 15, 2012 15:46:39
Som jag skrev i mitt förra inlägg så ville jag få tag i en Skabbräv som försökte hämta mat i mina föräldrars fågelbord, därav namnet.

När jag vaknade i morse hade det snöat rätt skapligt i våra mått mätt (10cm blötsnö) så hundjakten avbokades för dagen mest på grund av att man är lite bekväm av sigsmiley.

Jag kröp tacksamt ner i bingen igen men först efter att jag kollat fällan som står ca:100m utanför sovrumsfönstret, inte igenslagen!

Ett par timmar senare och bättre utvilad så går jag upp för att fixa frukost för andra gången idag och nu har det ljusnat så att fällan nu är igenslagen är det inga tvivel om, tanken på skabbräven är stark eftersom klockan nu är en bit in på förmiddagen så jag hoppar i kläderna och pulsar bort för att undersöka fällan.

Ett spår leder rakt in men inget leder ut och med en kontroll med ficklampan så ser jag en raggig svans som ser allt annat än frisk ut.

Jag hämtar Faderns 22:a och skyndar tillbaka, Räven tas av daga och de stora gummihandskarna tas framsmiley jag har lite svårt för denna delen.

Efter att nästan fått upp min första frukost så har jag i varje fall fått fram denna stackare till en plats som jag kan kremera den för graderna är på plus så skabben lär inte frysa ihjäl nu.

Ett J-vla otyg den här parasiten , brrr!

Min andra frukost idag smakade inte så bra som den borde gjort men

jag hoppas att det gör skillnad för resten av rävstammen i området.

Min trotjänare till fälla gör ett gott jobb i årsmiley.

  • Comments(7)//www.redfoxhunting.se/#post255