Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Locket på!

BlandatPosted by Martin Hermansson Thu, December 15, 2011 22:14:18
Idag så hade fällan slagit igen!


Det blir första räven som blev lurad denna säsongen men den har haft sällskap av ett par Grävlingar tidigare under sensommar/höst.

När jag närmade mig fällan kunde jag direkt märka att det satt en räv i den pga den fräna doften, den hade lockats in i fällan med hjälp av en vråkslagen höna från hönsgården och lite annat smått och gott från jakten,jag hade dessutom droppat lite av Hawbakers redfox elixirsmiley Hur effektivt det är vet jag inte ännu men det skadar ju knappast.


Jag märkte inget särskilt med den där den satt i fällan så jag tog 22:an och expiderade den ,men när jag drog ut den så märktes det tydligt att den var på väg att bli svårt angripen av skabb då svansen inte hade så mycket päls kvar och även på lederna var den på väg att bli kal.

Räven var en hona som var vid ganska god vigör om man bortser från skabben jag misstänker att mitt åtlande några hundratal meter åt väster har sett till att även denna räv har klarat att hålla sig skapligt kurant.


På bilden så kan ni se att figuren till höger ännu inte drabbats av håravfall men dock lite gråa tinnigarsmiley Håll tillgodo och skitjakt på er!  • Comments(3)//www.redfoxhunting.se/#post202