Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Förberedelser inför 2011/2012

Utrustning/PrylarPosted by Martin Hermansson Mon, October 31, 2011 14:21:17

Efter den gångna säsongen har jag lärt mig att uppskatta att hålla värmen samtidigt som jag helst inte vill ha allt för mycket att pula med när jag sitter där i mörkret med blicken fästad på en punkt ute i snön och med skallen susande av " ingenting" och allting.

Jag gjorde ett litet inköp efter att ha läst ett inlägg på ett jaktforum, Blue cat gasolvärmare så slipper jag sitta och fundera över det i varje fall !

En liten bärbar campingvärmare på 850W utan öppen låga, det ska bli intressant att prova den när man börjar kylas ner på kvällen.

När man tänker på att den är tillverkad för exempelvis båtar och husvagnar så har de ändå träffat ruskigt rätt för vakjägarens behov.

När jag ändå var igång och köpte nya leksaker så fick det bli ett trådlöst åtellarm också, jag såg det första gången på en jaktmässa där de troligen syftade mest på Grisåtlar men jag kände att den med stor säkerhet kunde funka på räven också bara man kan få den att vänja sig vid att en liten röd lampa blinkar till innanför sensorglaset! vad den nu skulle vara bra till!

Jag har provat det vid min lilla åtel hemma vid huset men eftersom rävarna inte har vågat sig dit ännu så har den bara registrerat gråfågel och eftersom de kommer tidigt på morgonen och larmet funkar som en liten högtalare när man inte har öronpluggen isatt så föreslår jag att man inte glömmer att stänga av den när man går till sängs, särskilt inte om ens bättre hälft inte är lika entusiastisk över tidiga mornar som ens lättväckta barn .

På vintern mister den kanske sin charm men nu innan snötäcket ligger så hjälper den till att hålla koll på omgivningen om man inte har någon fast belysning att använda sig av

  • Comments(3)//www.redfoxhunting.se/#post197