Redfoxhunting.se

Redfoxhunting.se

Rävlös premiär

BlandatPosted by Martin Hermansson Sun, August 01, 2010 23:28:41

Dimma, högt gräs och mygg!

Det blir svårare då , kan det inte falla 40cm snö snart....

Skämt åsido! det har varit hektiska dagar nu med att ordna med åtel och ladda fällan med mat så man kan lura in grannskapets alla katter igen , dom är verkligen inte de smartaste djuren i vår herres hage.

Morsans alla inavlade bonnkatter möter en 22:a men grannkatterna får väl ges chansen att gå i fällan på nytt, Vem vet i år så kanske Mickel kommer att hitta in i fällan också :-).

Angående dagens jakttur så blev jag lite handikappad av all dimma som drev in över de ängar som jag tagit mig till , så lite vind hade inte varit att förakta,att jag sedan hade lite problem med en myggsvärm som följde mig som en trogen labrador gjorde väl inte att rävarna hade allt för svårt att lokalisera mig. att de alltid ska in i näsan på mig! jag skulle nog kunna ha hela ryggen bar för att mata dem men näsan verkar vara som ett smörgåsbord.

Men skam den som ger sig jag har beställt ett nytt 3D camouflageställ som tyvärr blivit något försenat men så snart det kommer så blir det nya tag på de nyslagna ängarna runt om i socknen.

Skitjakt på er (Kan man säga så och ändå mena väl??)

  • Comments(2)//www.redfoxhunting.se/#post120